O nama

W3Industry je web (internet) orjentisana firma, koja se bavi razvojem, dizajnom, implementacijom i održavanjem web aplikacija gde primarno mesto zauzimaju web sajtovi odnosno internet prezentacije.

Pored razvoja i izrade internet prezentacija, W3Industry pruža i usluge web konsaltinga kao i internet marketinga kako bi na sveobuhvatni način mogao da odgovori na zahteve najdinamičnijeg tržišta na planeti. Strateško opredeljenje W3Industry je kontinuirano usavršavanje i unapređenje svih poslovnih procesa kako bi bio u mogućnosti da svojim klijentima obezbedi vrhunske proizvode i usluge u skladu sa najnovijim tehnološkim i svetskim trendovima u oblasti web tehnologija.

Intenzivnim razvojem i težnjom ka liderskoj poziciji, W3Industry je u uskoj saradnji za svojim klijentima i zahtevima tržišta razvio sledeće proizvode: 

  • standard cms
  • katalog cms
  • ecommerce cms
  • nekretnine cms
  • turistička agencija cms

Kontinuirano uspešno poslovanje ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu rada, primeni svetskih iskustava i znanja i stručnom timu koji reaguje efikasno i originalno. Najveći kapital firme su zaposleni, koji su stalnim usavršavanjem i edukacijom, spremni na donošenje kvalitetnih odluka u konkurenciji sa najpoznatijim svetskim kompanijama za web razvoj, dizajn i marketing.

Kvalitet u svim domenima je osnovna karakteristika poslovanja firme W3Industry. Stalni napredak i ulaganje u razvoj i unapređenje svih aspekata poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se dokazuju, usavršavaju i napreduju.